Få effektiv synlighed med rullende reklame

Skiltefirmaet tilbyder bilreklame og bilindpakning til dig, der ønsker at din bil er synlig i gadebilledet, hvad enten du er på farten eller holder parkeret. Med bilreklame kan du skabe synlighed og blikfang, og det er en effektiv måde at skabe kendskab til din virksomhed. Hvad enten du skal have hele bilen indpakket med reklame eller blot skal have dit logo på bilen, så står vi klar med kvalitetsløsninger, der holder.

 

Rullende synlighed med bilreklame

Med bilreklame får du skabt synlighed på en effektiv måde, samtidig med at det er en billig form for markedsføring. Bilreklamen kan eksempelvis være en produktreklame, dit firmanavn og logo eller noget helt tredje - mulighederne er mange. Fælles for alle løsninger inden for bilreklamer er det, at de er lette at vedligeholde samt udskifte.

Når du ønsker en bilreklame, kan vi hjælpe dig med hele processen lige fra idé, design og layout til produktion og montering. Der er et utal af kreative designmuligheder, når det kommer til bilreklame, og vi tilpasser layoutet til lige netop jeres specifikke behov. Vi tilbyder også gerne rådgivning om design, folievalg og montering.

Reklame og logo på bil