Storformatprint skaber synlighed og overskuelighed

Skab historiefortælling, overskueliggør undervisningsmateriale eller reklamér for dit firma. Storformatprint giver god mening i mange situationer – tænk smart, når du gerne vil kommunikere til mange mennesker. Jo større et banner, jo flere mennesker kan se det. Storformatprint kan være en god hjælper i svære kommunikationssituationer.

 

Hvad kan man trykke med en storformatprinter?

Storformatsprinteren kan producere det aller meste. Den er god i forbindelse med tryk af udstillingsmateriale, vinduesdekorationer, plakater, bannere, klistermærker, større informationsskilte, fotoplancher, tekniske tegninger, rollups m.m. Jo flere mennesker du skal kommunikere til, jo bedre giver det mening, at du vælger et storformat.

Hvilke materialer og formater kan trykkes?

En storformatprinter kan trykke på de allerfleste materialer og i alle formater. Storformatsprinteren kan trykke på papir, tekstiler, PVC, canvas, bannere m.m.

Kan storformattryk efterbehandles?

Printes der på papir, kan dette opklæbes på MDF plade, skum eller pap m.m., papiret kan også lamineres. Printes der på tekstil, canvas, PVC, banner eller andet, der kan sys i, kan få en løbegang eller ringe, så printet kan ophænges.

Visuel gennemslagskraft

Med storformatprint kan du få visuel gennemslagskraft med en stærk visuel profil. Uanset hvad dit formål er og hvad du ønsker at printe, kan Skiltefirmaet v/ Anja Skytte Nielsen hjælpe dig. Vi trykker dit print, men hjælper dig gerne med opsætning, valg af materiale og alt hvad der hører til produktionsfasen af dit materiale. Vi er skarpe til visuel formidling af budskaber og har erfaring med produktion af undervisningsmateriale, reklamer, udstillingsmateriale, intern kommunikation m.m. Når du kontakter os aftaler vi, hvor meget vi skal ind over projektet. Kommer du med egne designs, kan vi sagtens trykke disse. Vi er gode til at oversætte dine ønsker til et tilfredsstillende og flot produkt.

Professionel sparring?

Har du brug for sparring i forbindelse med produktion af dine storformatprint? Kontakt os og få personlig og professionel sparring.