Skærm for solens skadelige stråler
med solfilm

Hos Skiltefirmaet v/ Anja Skytte Nielsen er vi specialister i solfilm til biler. Uanset om du ønsker at skærme for solens skadelige og skarpe stråler i bil eller hus, så står vi klar til at hjælpe dig. I løbet af mere end 20 år i branchen har vi oparbejdet ekspertisen til at løse både store og små opgaver for private og erhverv.

Vi står altid klar med råd og vejledning, når du overvejer solfilm. På baggrund af vores store erfaring i faget kan vi fortælle dig om de forskellige muligheders fordele og ulemper, så du ender med den rette løsning til din specifikke opgave.

Solfilm - en praktisk og æstetisk løsning

Med solfilm kan du beskytte din bil eller bolig mod solens hårde og skadelige UV-stråler. Hvad enten det drejer sig om solfilm på bilruder eller på din boligs vinduer, så står vi klar til at udføre opgaven for dig. Med solfilm lægges der en hinde på ruderne, som både har praktiske og æstetiske fordele. Praktiske, fordi solfilmen beskytter både mennesker og interiør mod den skarpe sol, samtidig med at solfilmens hinde beskytter mod ridser. Æstetiske, da solfilmen giver en flot farve og et blankt udtryk, der holder i mange år frem.